Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΡΟΥ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 0-1





Ένα γκολ του Δελόλμα στο 30’ έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΜΕΣ Νηρέα Νάουσας Πάρου και τον Θεμιστοκλή σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της Παροικιάς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής.
Παρουσία 200 και πλέον φιλάθλων ο Νηρέας γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο γήπεδό του. Κυρίως όμως απογοήτευσε τους φιλάθλους με την εμφάνισή του. Το παιχνίδι ήταν νευρικό με πολλές λάθος επιλογές κυρίως από τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική επικίνδυνη κατάσταση που δημιούργησαν στην εστία του Νηρέα κατάφεραν να σκοράρουν με τον Δελόλμα και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.Ο Νηρέας μετά το γκολ πίεσε την άμυνα του Θεμιστοκλή αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκανε τη μεγάλη ευκαιρία για να φθάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση.Χωρίς σοβαρά λάθη η διαιτησία του Σταθόπουλου και των εποπτών Καμπίτση και Λουρμπέα. Κάποια λάθη σε βάρος του Νηρέα δεν πέρασαν απαρατήρητα αλλά και δεν επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού.
ανάμεσα τους και 20 φίλαθλοι του Θεμιστοκλή ήρθαν να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα

Νηρεάς (Δημήτρης Σκούνας): Ντουγέρογλου, Καρακώστας, Τσάνη, Μητσόπουλος, Βάρσαμος (53’ Δελημπαλταδάκης), Τσουκάνι (32’ Διαμαντής), Σκαρακάκης (73’ Μητρόπουλος), Μαυρίδης, Γρίβας, Ζορμπαλάς, Μοστράτος.

Θεμιστοκλής (Γιώργος Γεωργουσόπουλος): Μπόκος, Κατσίκιας, Τριαντόπουλος, Παπαδόπουλος, Λεονταρίτης, Τζαναβάρας, Τσιαντούλης (26’ Παπάζογλου), Τσολάκογλου (63’ Δρόσος), Δραγούτσος (86’ Γεωργίου), Δελόλμας, Τζαφέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου